Majkëll dhe Sara janë të lumtur, por lumturia prishet kur federalët arrestojnë Sarën për vrasjen e nënës së Majkëllit. Më pas ribashkohet skuadra e tyre për të bërë të mundshme arratisjen e Sarës.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Uplea

Userfiles

Hugefiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

Vidup