Përpjekja heroike e një njeriu për të ndihmuar një grua në nevojë përfundon me zgjimin e tij të nesërmen pa një veshkë dhe duke planifikuar hakmarrjen.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot