Pasi një bio-armë eksperimentale çlirohet, duke shndërruar mijëra njerëz në krijesa të ngjashme me zombie, është në dorën e një grupi të mbijetuarish të ndalojnë të infektuarit dhe ata që fshihen pas tyre.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot