Një vajzë e re agorafobike(frika nga njerëzit dhe turmat), e traumatizuar nga ngjarjet e së kaluarës, e gjen veten të ngecur dhe të tmerruar në shtëpinë e saj të re.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.0/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

TheVideo

1Fichier