Sethi takon një vajzë në autobuz dhe pasi ai fiksohet me të, e rrëmben atë dhe e mbyll në një kafaz në vendin ku punon. Por cili është sekreti i kësaj vajze?
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload