Skiper, Kovalski, Riko dhe Prajvët bashkohen me organizatën e fshehtë “Era e Veriut” për të ndaluar doktorin e ligë Oktavius Brain që të mos shkatërrojë botën që ne njohim.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.8/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot