Gjashtë vjet pasi shpëtoi qendrën tregtare, Pol Blart ka fituar pushime të merituara. Ai shkon në Vegas bashkë me vajzën e tij adoleshente para se ajo të shkojë në universitet. Por siguria nuk bën asnjëherë pushim dhe kur detyra thërret, Blart përgjigjet.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 4.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot