Filmi fokusohet te doktor Markusi, një psikiatër i famshëm i cili ka zgjedhur 6 pacientë me sëmundje të rënda mendore dhe të rrezikshëm për t’i marrë në pyetje si pjesë e një kërkimi për librin e tij të ri. Teksa doktor Markusi merr në pyetje çdo pacient, fillojnë të shpalosen veprimet e tmerrshme që ata kanë kryer. Gjithsesi, doktor Markusi mëson se ekziston një pacient, i cili i lidh të gjithë bashkë dhe ai është pacienti shtatë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload