Izabela, një punonjëse e re në një agjenci ndërkombëtare reklamash dhe shefja e saj manipuluese, ambiciozja Kristinë, kalojnë nga të paturit një marrëdhënie erotike në të urryer njëra-tjetrën në masa të paimagjinueshme, siç është vjedhja e meritave, turpërimi në publik… e deri në vrasje.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload