Një anije që po transporton pasagjerë në një planet të ri përballet me disa probleme dhe si pasojë, dy prej pasagjerëve zgjohen nga gjumi 90 vite para kohës së caktuar.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload