Parker, një hajdut me një kod të caktuar profesional, tradhtohet nga ortakët e tij dhe lihet pas me mendimin se u eliminua. Nën një maskim të ri dhe me aleancën e një gruaje, ai fillon misionin për të marrë shpagimin që i takon…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload