Një ari i ri udhëton për në Londër në kërkim të një shtëpie. I humbur dhe i vetmuar në stacionin e Padingtonit, ai njihet me familjen e këndshme Braun, të cilët i ofrojnë një strehë të përkohshme.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot