Një vejushë e re zbulon se burri i saj i fundit i ka lënë 10 mesazhe për të lehtësuar dhimbjen dhe që të fillojë një jetë të re.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload