Një çift e gjejnë veten të përfshirë në planin e një oligark rus, dhe shpejt gjenden midis Mafias ruse dhe Shërbimeve Sekrete Britanike, asnjërit prej të cilëve nuk mund të besojnë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDoWatch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af