Në Los Anxhelesin e vitit 1965, një grua dhe dy vajzat e saj shtojnë diçka të re në lojën e tyre të manipulimit, por pa kuptuar se kanë ftuar një shpirt në shtëpinë e tyre. Me ndihmën e një prifti, ata do përpiqen të çlirojnë vajzën më të vogël e cila është pushtuar nga shpirti.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload