Jeta e një djaloshi palestinez ndryshon, kur ai bashkohet në luftën për çlirimin e vendit, kundër ushtarëve izraelitë, për shkaka se ai duhet të bëjë zgjedhjen e tij mes luftës, nderit dhe dashurisë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.6/10

Shiko Shkarko

Vito

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox