Një burrë që pretendohet të ketë vrarë familjen e tij fshihet në punë dhe fillon të vrasë kolegët një nga një.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.0/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload