Katër Kalorësit rishfaqen dhe rekrutohen me forcë nga një gjeni teknologjie për të realizuar grabitjen e tyre më të pamundur deri më tani.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.9/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier