Një grup Vikingësh kalojnë kufijtë e armikut dhe një garë paniku fillon. Humbësit do të paguajnë me jetën e tyre.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot