“Ky film është i bazuar në përplasjen detare të vërtetë ndërmjet Koresë së veriut dhe jugut pranë kufirit të veriut në detin e verdhë gjatë kupës botërore të 2002, Kore-Japoni”
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.5/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDoWatch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af