Barkley Michaelson është në një vështirësi të thellë jetësore. Ai është duke luftuar për të përfunduar tezën e doktoratës, kur babai i tij, i dituri Eli Michaelson, fiton Çmimin Nobel për Kimi. Barkley dhe nëna e tij, …
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.4/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox