Një vrasësi me pagesë të traumatizuar nga vrasja aksidentale e një vajze të vogël gjatë punës së tij, i jepet misioni të eliminojë nënën e saj, dhe fillon luftën për t’i shpëtuar jetën.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.7/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot