Një avokat i ri nga qyteti udhëton për një çështje në shkretëtirën Gobi, ku përfshihet në një seri aventurash dhe sfidash të njëpasnjëshme! .
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Userfiles

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

Filepup

Vidbull

Flash-x

Vidspot