Dhuna dhe sakatimi janë pasojat që vijnë pasi një gjuetar ndesh një marrëveshje droge të shkuar keq dhe më shumë se dy milion dollarë në kesh pranë Rio Grande.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot