Kur Lu Blum, një burrë i dëshpëruar për të gjetur punë, përpiqet të futet në gazetarinë e krimit në Los Anxheles. Ai bën observuesin dhe pjesëmarrësin në të njëjtën kohë, duke u bërë kështu ylli i shfaqjes së tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot