Kur fqinjët e tyre të rinj bëhen një grup vajzash akoma më keq se vëllazëria që jetonte më parë aty, Meku dhe Keli bashkohen me ish-armikun e tyre, Tedin, për t’i fundosur vajzat.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.0/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

TheVideo

1Fichier