Një zyrtar i korruptuar doganor gjen një sasi të drogës ku arrin të bëhet një gangster vicioz dhe së bashku me ekipin e tij do të ketë partneritet më të fuqishëm të krimit në Busan.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Userfiles

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

Filepup

Vidbull

Flash-x

Vidspot