Toni pranohet në një qendër rehabilitimi pas një aksidenti të rëndë me ski. E varur nga stafi dhe ilaçet mjekësore, ajo kujton historinë e trazuar të dashurisë që ka kaluar me Xhorxhon.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.0/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile