Një thriller psikologjik rreth një burri, i cili kontrollohet nga dashuria për të vrarë dhe sakatuar njerëz.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.4/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile