Pasi ngatërrohet me disa rusë, me MI5 britanike, gruan e tij të nervozuar dhe një terrorist ndërkombëtar, Chalie Mortdecai (Johnny Depp),një tregëtar arti dhe një gjysëm mashtruesi, duhet të kaloj përmes gjysmës së globit dhe të gjejë një picturë të vjetër e cila thuhet se përmban një kod, ku fshihet ari nazist. Dhe për këtë ai është i armatosur vetëm me sharmin dhe pamjen e tij joshëse.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 5.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Rocvideo

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

1fichier

Vidbull

Flash-x

Vidspot