FILMI KESHILLOHET PER SHIKUES TE MOSHES MBI 18 VJEC! PERMBAN SKENA EROTIKE TE FORTA! Dario është një botues, shkon bashkë me gruan, Marta në panairin e librit. Aty ajo takon Leonin dhe ai bëhet dashnori i saj ndërkohë që Dario është i zënë me punë. Kjo marrëdhënie do të ndikoj edhe midis Darios dhe Martas.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.5/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload