Një nënë beqare dhe e ve, duke rritur e vetme të birin e saj të dhunshëm, gjen shpresa të reja kur një fqinjë misterioze bëhet pjesë e jetës së tyre.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot