Dy vëllezër nxjerrin një lajmërim online për të gjetur shoqëruese për në një dasëm, lajmërim i cili u përhap jashtëzakonisht shumë dhe shpejt.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.3/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDOWatch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile