Një djalë me fuqi të mbinatyrshme kërkon të shkojë ne vendin të cili i pëket dhe për të arritur këtë gjë, atë e ndihmon babai i tij. Por e gjithë qeveria i është vënë pas. A do të arrijë ai të largohet?
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox