“Shkolla e Mesme: vitet më të këqija të jetës sime” : Adoleshentit të urtë dhe shumë krijues Rejf Katçadorian i ka ka ardhur në majë të hundës me manitë e shkollës së tij për rregullat aq sa kjo dëmton çdo lloj kreativiteti. I dëshpëruar për të ndryshuar gjërat, Rejf dhe shoku i tij i ngushtë krijojnë një plan: të thyejnë çdo rregull të shkollës dhe t’i nxjerrin fëmijët nga frerët.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload