Një grup adoleshentësh gjimnazi dhe prindërit e tyre mundohen të lundrojnë në mënyrat e ndryshme të internetit, i cili ka ndryshuar marrëdhëniet, komunikimin, imazhin e tyre për veten, si dhe jetën e tyre dashurore.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.6/10

Shiko Shkarko

Firedrive (Nuk punon)

Shkarko Direkt 1

Sockshare (Nuk punon)

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot