Kedi Heron shkon shumë mirë me plastiket, një grup dominues vajzash në shkollën e saj të re, deri sa bën gabimin dhe bie në dashuri me Aron Samuels, ish-të dashurin e plastikes kryesore Rexhina Xhorxh.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot