Vjen një moment në jetë dhe ndjen keqardhje për mjerimin që kapllon ditët e tua nga dështimet. Por, ka gjithmonë të nesërme, është gjithmonë dikush që na ndihmon të gjejmw shpresën – kafsha shtëpiake, fëmija, mbesa, shokët, një mikeshë e re.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot