Një grua e përfshirë aksidentalisht në një marrëveshje të fshehtë kthehet kundër rrëmbyesve të saj dhe transformohet në një luftëtare të pamëshirshme me aftësi përtej logjikës njerëzore.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.5/10

Shiko Shkarko

Firedrive (Nuk punon)

Shkarko Direkt 1

Sockshare (Nuk punon)

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot