Historia e Richard dhe Mildred Loving, një çift interracial, gjë qe solli arrestimin e tyre pasi martesa e tyre në Virxhinia çoi në një betejë ligjore që do të përfundojë në Gjykatën e Lartë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Uptobox

Vidlox

Uploadion

Vidto

ClicknUpload

Openload

Openload