Rozi dhe Aleksi kanë që në moshën 5 vjeçarë që janë miq të ngushtë por kur vjen puna te dashuria ata do të nisen në kërkim të saj, por në rrugë të ndryshme. A do të arrijnë ata ta kuptojnë se kush është dashuria e tyre e vërtetë?

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot