Paragjykime. Të drejtat e njeriut. Bulizëm. “Romeo dhe Zhulieta”. “ Një ëndërr “. Bazuar në filmin me metrazh të shkurtër me të njëjtin emër i cili ka fituar shumë çmime.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload