Zonja Suzan Vernon jeton përkohësisht në shtëpinë e motrës të saj, dhe ndërsa është atje, është e vendosur të gjejë një bashkëshort për vajzën e saj, Frederikën dhe për veten e saj, sigurisht.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.7/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile