Një çift në krizë shkon në një plazh të virgjër për t’u qetësuar, por për shkak të një sërë kërcënimeve nga mjedisi, situata vetëm përkeqësohet dhe si përfundim mbaron në mënyrë dramatike.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Vid.ag

ClicknUp

Openload

Uptobox

Vivo.sx

Filepup

Geupload

Geupload

Vidto

1Fichier

Happystreams

VideoMega

TheVideo