Tre shokë ribashkohen papritur për të bërë një udhëtim drejt shtëpisë së rehabilitimit, sepse një prej tyre ishte bërë njeri i alkoolizuar dhe mallist i papërmbajtshëm. Të detyruar që të kalojnë së bashku disa ditë rraskapitëse, ata mund të rilidhen sërish vetëm nëse nuk vriten me njëri-tjetrin.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Userfiles

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

Filepup

Vidbull

Flash-x

Vidspot