Një grup gansgsterësh të edukuar nga Bostoni ngrenë një biznes në Floridën e qetë gjatë periudhës së ndalimeve të mëdha, duke u përballur me konkurentë të tjerë dhe me Ku Klus Klanin.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.4/10

Shiko Shkarko

Estream

Uptobox

Vidlox

Uploadion

Vidto

ClicknUpload

Openload

Openload