Në një qytet të vogël amerikan që jeton ende nën hijen e një aksidenti të tmerrshëm në minierën e qymyrit, zhdukja e një adoleshenti bashkon një minator të mbijetuar, gruan e vetmuar të një ekzekutivi të minerës, dhe një djalosh vendas të mbushur me sekrete.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot