Miqësia e Sashës dhe Peixhit vihet në provë pasi për herë të parë Peixhi lidhet seriozisht me një djalë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot