Në një qytet bregdetar në Rusi, Kolia detyrohet të luftojë një kryebashkiak të korruptuar kur i thonë se shtëpia e tij do të shkatërrohet. Ai thërret një mik avokat për ndihmë, por ardhja e këtij burri sjell më tepër fatkeqësi për Kolian dhe familjen e tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.8/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot