Gruaja e Uordit është një bushtër. Të gjithë e dinë këtë gjë. Duke përfshirë dhe Uordin. Pas shumë bisedash dhe reflektimesh që bëhen në grupin e larmishëm shoqëror të Uordit, një aksident fatlum sjell nje botë të re problemesh dhe mundësish.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot